Otrokom omogočili počitnice s prispevki na skupnih humanitarnih stojnicah

Skupna dobrodelna akcija celjskih humanitarnih organizacij z namenom zbiranja prispevkov za letovanje otrok iz socialno šibkih družin. 

V Celju se znamo povezati. To smo dokazali v nedavni skupni dobrodelni akciji celjskih humanitarnih društev, ko smo na stojnicah v centru mesta Celjanom v zameno za dobrodelni prispevek ponudili vsak kaj dobrega. Zbrana sredstva smo skupaj namenili sofinanciranju počitnic za otroke iz socialno ogroženih družin.

Nosilec akcije je bil Rotary club Celje, pridružili pa so se jim: Lions klub Celje Mozaik, Lions klub Celje Keleia, Lions klub Celje, Leo klub Mavrica Celje, Leo klub Celjski vitezi,  Rotary klub Žalec, Humanitarno društvo Enostavno pomagam in prostovoljci Osnovne šole Lava.

Na stojnici LK Celje Mozaik smo tokrat ponujale ročno okrašene piškote, ki smo jih same poslikale z motivi morja, počitnic in veselja. Članice našega kluba smo dodale še nekaj svojih sredstev in tako bomo skupaj omogočili letovanje 14. otrokom iz socialno šibkih okolij, večina med njimi ima tudi različne zdravstvene težave.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali in podprli z dobrodelnim prispevkom.