Dobrodelni koncert v podporo umetnikom

Dobrodelni koncert v podporo umetnikom

V četrtek, 14.04.2022, so se  na dobrodelnem koncertu v Plesnem forumu v Celju zbrali ljubitelji glasbe in zvesti podporniki dobrodelnih akcij Lions kluba Celje Mozaik. Tokrat sta jih pritegnili imeni dveh velikih glasbenikov, kitarista Vlatka Stefanovskega in klarinetista Gorana Bojčevskega, ki sta kot enkraten akustični duet navdušila vse prisotne. Izjemno vzdušje v dvorani Plesnega foruma, ki je pokala po šivih, je znova pokazalo, da to ni bil samo koncert za dobrodelnost, temveč tudi »koncert za dušo«, kakor ga je na koncu sam poimenoval Vlatko Stefanovski. 

 Dobrodelni koncert v podporo umetnikom LK Celje mozaik Stefanovski in Bojčevski

Prireditev so poleg obiskovalcev koncerta podprli tudi donatorji: Plesni forum Celje, Vafra Commerce d.o.o., Makromikro Skupina d.o.o., Cvetličarna Helena Novak, Novi tednik in Radio Celje ter Apoteka pri Teatru in tako prispevali k uspešnosti akcije.

Zbrana sredstva bo LK Celje Mozaik namenil umetnikom, ki jih je korona kriza še posebej prizadela, saj jim je preprečila tisto, kar jim največ pomeni- neposreden stik s publiko.  Prav to veselje doživljanja vrhunske glasbe v živo je še posebej zaznamovalo ta dobrodelni koncert.