Ples in druženje z dobrodelnostjo

Ples in druženje z dobrodelnostjo

Lions klub Celje Mozaik je ob materinskem dnevu izvedel dobrodelni dogodek: »Druženje in ples« v hotelu Špica v Laškem. Dogodka se je udeležilo preko 80 udeležencev.

  Lions druženje in ples Lions kluba Celje Mozaik

 

 

 

 

 

Članicam klub so se pridružili guverner Lion Slovenija, Radovan Pušnar s soprogo, prejšnji guverner Radko Komadija ter člani Lions klubov LK Celje Keleia, LK Celje, KL Trbovlje Brin ter člani LEO kluba Celjski vitezi. Prijeten dogodek so Lions članice popestrile z dobrodelno dražbo izdelkov, ki so jih prispevale članice kluba. Udeleženci dogodka so znatno segli v žep in doprinesli k lepemu izkupičku dražbe, ki ga bo klub namenil družinam v stiski in pomoči potrebnim otrokom.

Zbrane udeleženci so se zabavali ob zvokih glasbenikov iz Duo Vedrina in priznane violinistke, Inge Ulokine, ki je z nekaj odličnimi izvedbami melodij očarala občinstvo.

  

 

 

 

 

 

 

 

Ob zaključki so organizatorke dogodka na čelu s predsednico kluba Judito Mathans Šarlah sklenile, da so odprte vse poti, da se tovrsten dogodek ob letu osorej ponovno priredi, čemur so z veseljem prikimali tudi ostali udeleženci dogodka »Druženje in ples«. Več na spletni strani Lions kluba Celje Mozaik.

 

PREBERITE TUDI: